Het Lyceum aan de Stroom wil iedereen de kans te geven om grondig kennis te maken met techniek. Daarom geven we leerlingen van het zesde leerjaar de kans om aan techniek te doen.

We zetten ons volledig in om onze leerlingen een optimale technische achtergrond te bieden. Dit jaar doen we dat met twee projecten die metaal en elektriciteit samenbrengen. Er wordt een bureaulamp gemaakt “blik in de duisternis” met recuperatiemateriaal en een schotelverwarmer met temperatuuraanduiding. Dat er veel enthousiasme is om deze projecten uit te werken kan je hier zien. Aftekenen, plan lezen, plooien, vijlen, schuren, puntlassen……. Het komt allemaal aan bod De foto’s worden de volgende weken nog aangevuld.

Voor meer fo'os klik hiers